Meny

Stäng
Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Smakprov: Hitta din motivation och självledarskap genom positiv psykologi

2 February @ 11:30 - 12:00

Free

Här är länken: Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/87389081012?pwd=OUpYTjlZT0xrSlVzYnY1QnBrY2xRZz09

Meeting ID: 873 8908 1012

Passcode: 003357

Är du redo att ta steget mot en djupare förståelse av lycka, motivation och personligt välbefinnande? Vi presenterar en omfattande program inom positiv psykologi, utformad av ledande experter för att passa både individer och hela organisationer som strävar efter betydande utveckling och tillväxt. Vi bjuder in dig till ett kostnadsfritt 30-minuters introduktionswebinarium för att ge dig en inblick i hur denna kurs kan stärka dig och ditt team eller hela organisationen.

Vår kurs erbjuder mer än traditionella föreläsningar; det är en interaktiv och engagerande upplevelse som kombinerar den senaste forskningen inom positiv psykologi med praktiska verktyg och strategier. Med en blandning av inspirerande föreläsningar, personliga berättelser och hands-on övningar, ger vi dig kunskapen och färdigheterna att förbättra både ditt personliga välbefinnande och arbetsmiljön.

Under sex veckor kommer du att engagera dig i 1,5 timmars sessioner varje vecka, som täcker allt från grundläggande koncept inom positiv psykologi till avancerade metoder för att upprätthålla motivation och engagemang. Kursen är utformad för att ge dig en omfattande förståelse och praktiska färdigheter som du kan applicera direkt i ditt dagliga liv och inom din organisation. Man kan delta online och mötas fysiskt tillsammans i sin organisation.

Kursen inkluderar:

 • En introduktion till positiv psykologi och dess roll i att främja motivation.
 • Insikter i hur hjärnan påverkar våra beteenden och hur vi kan använda den kunskapen för att förbättra vårt välbefinnande.
 • Praktiska verktyg för att sätta och uppnå personliga och professionella mål.
 • Strategier för att hantera utmaningar och återfå motivation efter motgångar, illustrerade genom verkliga exempel.
 • Metoder för att bibehålla motivation och engagemang över tid, både för individer och inom team.
 • Vår kursmiljö är utformad för att vara stödjande och uppmuntrande, med fokus på interaktion och personlig utveckling.
 • Vi välkomnar deltagande från alla nivåer inom en organisation, från enskilda medarbetare till ledningsteam, och erbjuder verktyg och strategier som är anpassningsbara till olika arbetsmiljöer.

Detta introduktionswebinarium ger dig en unik möjlighet att se hur vår kurs kan anpassas för att möta dina specifika behov och mål, oavsett om du deltar som individ eller önskar implementera programmet i din helhet organisation. Registrera dig nu för att utforska hur positiv psykologi kan omvandla ditt och ditt teams arbete och välbefinnande.

Vi som leder kursen är:

 • Marie Dygd Norberg – fysioterapeut och expert på välmående
 • Rickard Persson – Pedagog och coach inom mental styrka och positiv psykologi
 • Kristina Elliot – VD och coach på Rehappen

 

Här är länken: Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/87389081012?pwd=OUpYTjlZT0xrSlVzYnY1QnBrY2xRZz09

Meeting ID: 873 8908 1012

Passcode: 003357

info@rehappen.se

Details

Date:
2 February
Time:
11:30 - 12:00
Cost:
Free