Meny

Stäng
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inbjudan Round Table exklusivt för HR-chefer och HR-specialister 

16 May @ 09:00 - 11:00

Free

I ljuset av de växande kraven på företagens hållbarhetsarbete, står det klart att framtiden kräver mer än bara goda intentioner; det kräver konkret handling. Därför har vi på Rehappen nöjet att bjuda in dig till ett särskilt Round Table-möte dedikerat till HR-specialister och HR eller Hållbarhets-chefer för att tillsammans utforska vägen mot ett mer hållbart arbetsliv.

Varför ett Round Table?

Målet med detta möte är att skapa en kraftfull arena där HR-specialister och HR-ledare från olika sektorer kan utbyta kunskap, utmaningar och framgångsrika strategier för att integrera hållbarhet i kärnan av våra organisationer. Genom att samla experter inom HR och ledning, strävar vi efter att bygga broar, öka förståelsen och snabba på utvecklingen mot genuin hållbarhet i arbetslivet.

Frågor att fundera på:

Utmaningar – Vilka specifika utmaningar står HR och ledning inför i strävan efter hållbarhet?

Behov – Hur kan HR bidra till att omvandla hållbarhetsmål till praktisk handling och kultur inom organisationen?

Best Practice – Vilka är de mest framgångsrika exemplen och metoderna som kan inspirera oss alla? Hur delar vi och lär av varandra för att snabba på vår hållbara utveckling?

Eventdetaljer:

Datum: 17 eller 23 maj

Tid: 9.00 – 11.00

Plats: Norrsken, Birger Jarlsgatan 57 C

Vi bjuder på fika.

 

Vi har för avsikt att fortsätta Round Table för dem som vill även efter sommaren.

 

Ditt perspektiv som HR-specialist eller HR-ledare är avgörande för denna dialog. Det är genom våra gemensamma erfarenheter och insikter som vi kan identifiera de mest effektiva vägarna framåt. Vi ser därför fram emot ditt deltagande och ditt bidrag till dessa viktiga samtal.

 

Vänligen bekräfta din närvaro senast 10 maj. För frågor eller ytterligare information, tveka inte att kontakta oss antingen Lovisa.Nordvall@Rehappen.se eller info@rehappen.se

 

Tillsammans kan vi skapa en mer hållbar framtid för våra organisationer och samhället i stort. Vi ser med stor förväntan fram emot din närvaro och dina insikter.

Details

Date:
16 May
Time:
09:00 - 11:00
Cost:
Free
Event Tags:
, , ,

Venue

Norrsken House
Birger Jarlsgatan 57 C
Stockholm, Stockholm 11356 Sverige
+ Google Map