Meny

Stäng
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hållbara arbetsplatser – Hur kan hållbarhetscertifierade byggnader främja människors välbefinnande på jobbet?

2021-05-21 @ 08:00 - 09:00

Free

Vi är många nu som funderar på hur de senaste ett och ett halvt året kommer påverka vårt arbetsliv och våra arbetsplatser. Självklart vill vi bygga kunskap tillsammans med er kring detta! Kommer vi jobba mer hemifrån? Hur blir vi mer hälsosamma? Kan certifiering skapa en grund för systematik kring hälsa och välmående? I så fall hur?

Vi kommer under detta frukostwebinar prata om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut. Hur kan man bygga en arbetsplats som främjar människors hälsa, välbefinnande och produktivitet i arbetslivet?

Cecilia Glittsjö Kellström är BREEAM & WELL specialist och kommer att dela med sig av sin kunskap kring hur hållbarhetscertifieringar av arbetsplatser kan vara ett verktyg att jobba med för en hållbar organisation och en attraktiv hälsosam arbetsplats.

Detta vill du inte missa. Spännande diskussioner och dialoger utlovas!

Vi kommer också prata om hur man kan skapa nära sköna möten digitalt – där människor kan komma till tals och hur företag och organisationer kan på ett smart sätt skapa mer rörelse där det är vanligt med stillasittande jobb.

#sustainbleworkplace #sustainblepeople #sustainbleleadership

Details

Date:
2021-05-21
Time:
08:00 - 09:00
Cost:
Free

Organizer

Rehappen AB
Phone:
0708860361
Email:
info@rehappen.se
View Organizer Website