Meny

Stäng
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Norrsken Demo – Test – Rehappen – Digitalt möte

2021-04-13 @ 08:00 - 09:00

Free

Digitalt möte! Vad roligt att ni vill vara med och testa sjukfrånvaroplattformen Rehappen. Stor tack till Norrrsken som gör detta möjligt. Vi kommer sätta upp ett par tillfällen då vi demar produkten. Det går också som företag att testa produkten skarpt, men då krävs GDPR-avtal då vi hanterar känslig data. Det får företag göra utan kostnad – och man kan också göra det för en avgränsad del – ex kundservice eller ett specifikt bolag eller affärsområde.

Kort om oss:

Vi är en startup som erbjuder ett system som fångar och digitaliserar sjukfrånvaroprocessen, vi stöttar med ledarskap och konsulter och coacher för att stärka medarbetares hälsa, vi kan också erbjuda ledningar och styrelser mätningar och KPIer på de områden som nu växer fram vad gäller uppföljning inom Hållbarhetsområdet kopplat till social sustainbility CSR – hållbart arbetsliv.

Vi behöver hjälp att få ut och skala vår produkt som är ett abonnemangserbjudande. Vi har blivit utvalda av Vinnova 2 ggr och Almi företagspartner. Vi har kunder idag, men vill gärna växa snabbare då vi ser att det finns ett stort behov ute hos kunder både av struktur och it-stöd, men också kunskap speciellt kring psykisk ohälsa och att ställa om och skapa hållbara företag i en tid av stor omställning.

Demon är digital – när du anmält dig kommer vi att skicka en länk till dig.

Details

Date:
2021-04-13
Time:
08:00 - 09:00
Cost:
Free

Venue

Norrsken House
Birger Jarlsgatan 57 C
Stockholm, Stockholm 11356 Sverige
+ Google Map