Meny

Stäng
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hur går vi från snack till verkstad när det gäller hållbarhet på jobbet?

2021-03-19 @ 08:00 - 09:00

Free
Agenda_2030

Att bidra till hållbara människor och hållbara företag är något som de flesta företagsledningar har skrivit under på! Men hur lyckas vi skapa hållbara arbetsplatser på riktigt? Hur går vi från snack till verkstad? Frukostmöte på Zoom!

Vi fortsätter våra uppskattade möten men byter till frukost. Välkommen att hänga med oss och ha en dialog kring HUR vi GÖR hållbarhet för medarbetare på jobbet? Psykisk ohälsa är ett växande bekymmer. Ofta ligger ansvaret på cheferna själva, men hur ska de hinna med? Hur mår cheferna själva? Ofta lämnas en känsla av dåligt samvete – Är hållbarhetsmålen mer snack än verkstad? Är det hyllvärmare de fina dokument vi skrivit på? Frågan är HUR gör man för att gå från SNACK till VERKSTAD? Vi lär av varandra och hittar best practice. Human Centric Leadership – hur går det till i praktiken?

Vi träffar många chefer och ledare och ledningsgrupper som vill lyckas, men fastnar i en känsla av att bara snacka. Är det sant att man bara snackar eller handlar det om att initiativen drunknar och glöms bort? Handlar det om att vi behöver lära oss mer.

Anmäl dig här så skickar vi en länk till dig, det är också många anmälda på LinkedIn, vi brukar vara generösa och lägga länken här nära tiden. Vi skickar också påminnelser till er.

 

Details

Date:
2021-03-19
Time:
08:00 - 09:00
Cost:
Free
Event Tags:
, , , , , , ,