Meny

Stäng
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HR-dagarna – Den mänskliga revolutionen

2020-10-13 - 2020-10-15

HR-föreningen organiserar ett digitalt event den 14-15 oktober. Den mänskliga revolutionen – framtiden för människan, jobben och samhället.

Rehappen är med i arbetet med att skapa en framtid i företag som är hållbar. Gör ett test hur  hållbart ditt företag är.

“Vi har sett digitaliseringen accelerera med raketfart, nya samarbeten skapas och att ett större fokus har riktats mot vår hälsa. Arbetsrätt och arbetsmiljö har kommit i fokus. De här tiderna har satt människan i centrum – vi kan tala om en mänsklig revolution.

Med hjälp av inbjudna samhällsprofiler, HR-experter och forskare djupdyker vi i årets tema där det mänskliga är i centrum. Du får ta del av spaningar och visioner kring framtidens arbetsmarknad och samhälle. Du får även konkreta exempel från hur företag och organisationer har tagit sig an utmaningarna och hur de förbereder sig för framtiden.

Vi kan garantera att HR Dagarna i år blir en minnesvärd digital upplevelse där du kan fylla på med både ny kunskap och energi. Välkommen!”

Details

Start:
2020-10-13
End:
2020-10-15
Website:
https://hrforeningen.se/event/hr-dagarna/

Organizer

HR-föreningen
Phone:
+46734412118
Email:
kristina@rehappen.se
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *