Meny

Stäng
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fyra fredagar om Friskvård med Rehappen – Samtalets konst och svåra samtal?

2021-01-22 @ 12:00 - 13:00

Free

Kan man vara expert på samtal? Vad är samtalets kraft? Vi kommer få lära oss mer om kroppens mekanismer i ett samtal.

Finns det plats för riktigt bra samtal i våra företag idag? Vad är det för skillnad på samtal i det operativa och mänskliga samtal? Går det att skapa en systematik kring goda vardagliga samtal? Hur gör man det? Och hur kan vi se till att det finns plats för det viktiga på arbetsplatsen? Hur upplevs samtalet och berättandet från ledningen när man mest styr verksamheten med KPIer och ekonomi-samtal? Enskilda samtal som görs i verkligheten funkar lika bra digitalt.

Hur förbereder man sig inför ett svårt samtal? Vi kommer prata om det magiska i coachning i förhållande till det terapeutiska samtalet. Vi kommer säkert in på varför det är så viktigt med jag-budskap och ett empatiskt lyssnande. Idag när vi jobbar i korta sprintar och ofta agilt och efter en pandemi med stor omställning vad gör det med oss? Hur kan vi fånga framtiden och hoppet och vad händer i ett samtal i stunden och på lång sikt?

Medverkande:

  • Lisbeth Dahlin, Personligt Ledarstöd och organisationsutveckling, Specialiserad inom stress, stressrelaterad ohälsa, smärta och dess uttryck emotionellt. ”Use your mind to change your brain”, Specialiserad inom medicinsk akupunktur – Fysiologiska processer i kroppen och hjärnan och hur vi kan modulera dessa processer.
  • Föreläsare vid KI
  • Sanna Jönsson Käll – som arbetat länge som ledareutvecklare och nu byggt vidare med ACT samtal
  • Kristina Elliot, VD och HR-konsult på Rehappen och ICF Coach och stöttar chefer i Rehab och svåra situationer

Details

Date:
2021-01-22
Time:
12:00 - 13:00
Cost:
Free
Website:
www.rehappen.se

Organizer

Rehappen
Phone:
0734412118
Email:
info@rehappen.se
View Organizer Website