Meny

Stäng
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

90 dagars program för att bygga en stark hållbar organisation – Wellbeingprogram

2022-08-17 @ 08:00 - 2022-12-18 @ 17:00

Free

Anmäl dig till Rehappens 90-dagarsprogram för att skapa en hållbar organisation. Ett Wellbeingprogram för dig som vill skapa hållbart ledarskap, hållbara organisationer med medarbetare och chefer som mår bra och är motiverade.

Idag ser vi problem med ohälsa, stress och att krav på att vi ska utvecklas hela livet gör att vi måste skapa hållbara företag.

I det arbetet är förstås alla medarbetare och ledning viktiga, men särskilt Health & Safety, ledaren och HR centrala i arbetet med att skapa hållbarhet. Många företag och verksamheter har skrivit under 2030-målen, och har utvecklat KPI-er för att följa och utveckla hållbarhetsmålen. Grön omställning, Upskill, Reskill, organsationsskiften som innebär stora förflyttningar och kompetens och ledarskiften.

Vi tror att ett effektivt hälso- och wellnessarbete innebär att man lär känna sina medarbetare och hjälper HR och cheferna att veta vilka som finns i organisationen och vad de har för utmaningar. Vi tar fram en analys tillsammans med nyckelpersoner hos er. Kostnad för sjukfrånvaro, vilka delar i företaget där det behövs extra stöd, ett program med aktiviteter efter ett strategiarbete – ofta tillsammans med skyddskommittén.

I programmet kommer lära oss mer om hur vi kan stötta chefer att identifiera vem, vilka som behöver förstärkning. Strategier för att stötta ledarna arbetas fram. Vi tar fram ett faciliteringspaket kring hållbarhet kopplat till medarbetare och ledarskap.

Vi kommer också ta upp teori och praktik kring:

  • Arbetslivsanpassad rehabilitering och anpassning.
  • Mindfulness – eller mental styrka och inställning – kopplat till motivation och välmående.
  • Vilka nya ledarkompetenser som behövs.
  • Den nya lagen AFS 2020:6 som handlar om att identifiera behov av anpassning och stöd så att medarbetare trots personliga utmaningar kan arbeta med hjälp av ett stöd.
  • Strategisk anpassning och rehabilitering och även en strategi för välmående både övergripande men också på avdelningsnivå.
  • Systematiskt arbetsmiljö- och hållbarhetsarbete.
  • Teoretiska modeller att omsätta i praktiken när det gäller organisation och organisatoriska frisk och friskfaktorer.
  • Coaching

Under programmet kommer deltagarna också få arbeta för att etablera nya vanor tillsammans.

Pris: 15000 kr per person – eller enl offert.

Vi är certifierade av AFA vilket innebär att du som företag kan få 50-70% rabatt om ni har kollektivavtal.

Vi ses digitalt – var tredje vecka. 1,5 timmar, samt en fysisk uppstarts dag i centrala Stockholm och centrala Göteborg den 17 augusti. Vi kommer också ha längre 3 timmars möten då vi jobbar i team och fokuserar på egen hälsa och motivation.

Anmäl genom att trycka på knappen eller maila info@rehappen.se

Details

Start:
2022-08-17 @ 08:00
End:
2022-12-18 @ 17:00
Cost:
Free

Organizer

Rehappen AB
Phone:
0708860361
Email:
info@rehappen.se
View Organizer Website