Meny

Stäng

Satsar vi tillräckligt på ledarskapet?

Satsar vi tillräckligt på våra ledare? Det är en fråga vi funderat på länge, och det kommer vi prata om i Almedalen med en omfattande lineup av ledare. Vi kommer att dyka in i denna viktiga fråga och utforska olika aspekter av ledarskapet tillsammans i paneler. Ses vi där?

Är du redo för Almedalen 2024? Rehappen seglar återigen in mot Visby för att delta i Sveriges främsta forum för öppen diskussion och idéutbyte kring framtidsfrågor. I år står ledarskap i fokus under vårt tema “Hur kan vi göra ledarskapet ännu viktigare?”.  Hör av er om ni vill ses där, vi finns nere i hamnen i Visby – Välkomna!

Kom och diskutera: Hur kan vi göra ledarskapet ännu viktigare?

Idag står vi inför en rad komplexa och sammankopplade kriser – klimatförändringar, ekonomisk osäkerhet, politisk instabilitet och sociala utmaningar. Kräver det ett ledarskap som inte bara reagerar på akuta problem, utan också bygger motståndskraft och långsiktiga lösningar?

Vi är så glada att få dela med oss av tankar om ledarskap i våra paneler under Almedalen 2024. Efter förra årets Almedalen tyckte att det var för få diskussioner om hur viktigt ledarskapet är för Sverige, för våra företag och organisationer. Det ville vi göra något åt!” Så nu gör vi det!

Vi formerade en projektgrupp och nu hoppas vi det blir spännande dagar fyllda med samtal och delande av insikter om ledarskap. Vår ambition är att lyfta upp det som är viktigt, ja kanske avgörande, för ledarskap idag och i framtiden, och vi ser fram emot att höra dina tankar och åsikter.

Tid: Klockan 10-11 25e, 26e, 27e och 28 juni.

Plats: I hamnen, precis vid Rehappenbåten.

De ämnen vi bland annat tänker lyfta är:

• Ledarskap för kreativitet och innovation: Vilka är våra utmaningar och hur arbetar vi med lärande?

• Ledarskap i förändrings- och omställningstider: Påverkan av ledarskap nationellt och globalt. Hur arbetar vi medvetet med hållbart ledarskap i en tid av ständiga förändringar?

• Ledarskap i kristider: Vad krävs av en ledare för att leda i tider av oro och osäkerhet?

• Ledarskap med fler perspektiv och för framtiden: Hur kan ledare skapa förutsättningar för lärande och fler perspektiv? Framtiden och ledarskap?

Välkommen till oss för en vecka fylld av insikter, reflektioner och lärande om ledarskap!

Hälsar vi i projektgruppen,

Kristina Elliot, Maria Armtoft, Patrik Ågren, Håkan Carlbom, Jesper Berlin, Maria Narbom

Paneldeltagare som är bokade hittills:

• Kristina Elliot, VD Rehappen, HR Wellness och Hållbart ledarskap

• Patrik Ågren, Ledarutvecklare och expert inom ledarskap och lärande

• Håkan Carlbom, Grundare/CTO Rehappen, CTO Xplir och CIO Trill Impact

• Maria Armtoft, Ledarutveckling och lärande på Sveriges Radio

• Maria Narbom, VD och ledarutvecklare, Move Management AB

• Jesper Berlin, föreläsare och ledarutvecklare, Elitstyrkans hemlighet, tidigare SOG, Särskilda Operationsgruppen

• Gerhard Bley, VD Norrmejerier

• Johanna Frelin, VD Riksbyggen

• Cilla Benkö , VD Sveriges Radio

• Karin Zingmark, rådgivare digital strategi och kommunikativt ledarskap

• Anna Blom, Ordförande Almi Kalmar, VD, konsult & Poddare jämställdhet för tillväxt driver program med Allbright

• Catrine Ditz, Samverkansledare Uppsala Universitet, Programchef IoT Sverige

• Lisa Lindström, Global Design- och Innovationschef EY, Doberman

• Simon Werbart Flato, Verksamhetschef Sustainergies Årets Samhällsaktör 2023 i kategorin Hållbarhet av Gullers grupp & Dagens Industri

• Martina Nelson, Vice VD/Verksamhetschef Smart Psykiatri, psykolog och författare

• Annelie Nässén, VD på Forex

• Karin Hagman, VD Suntarbetsliv

• Stefan Jonsson, Camp Valkyria – ett svenskt Veteran- och Anhörigcentra

• Monika Magnusson, VD Apotek Hjärtat

• Andreas Miller, Förbundsordförande Ledarna

• Erik Eckerdal, Biskop Visby stift

IMG_7329
Almedalen_Kristinajpg

Vill du ta hand om dina ledare?

Tidigare år i Almedalen har våra paneler handlat om: “Hur går vi från snack till verkstad när det gäller hållbarhet?”. I vår rapport om hållbara företag identifierades ledarskap som en av de största utmaningarna och behoven.

Därför är årets tema ett svar på den frågan.  Behöver du stöd för ledare och med ledarskapsprogram eller arbetsmiljöutbildning?

Vi har lång erfarenhet av att sätta ihop program för transformation i både små och stora globala organisationer och lokala ledningsgrupper. Rehappen erbjuder en rad tjänster som kan vara av intresse för dig. Vårt system identifierar tidiga signaler på ohälsa och hjälper chefer att arbeta systematiskt för att skapa hållbara arbetsmiljöer. Vi stöttar också i konkreta personalärenden och HR-frågor. Vi brinner för att stödja chefer, HR och ledning i att använda informationen som redan finns i företaget systematiskt. Vi arbetar ständigt med nya företag och spännande projekt och har ett erfaret team av skickliga konsulter och engagerade deltidsstudenter som är redo att hjälpa dig. Flera av våra kunder har vunnit priser för sina insatser och det är vi otroligt stolta över!  Hör gärna av dig om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda och hur våra tjänster kan göra skillnad för din organisation. Är du i Almedalen är du hjärtligt välkommen att komma förbi och prata med oss! Med vänliga sommarhälsningar,Kristina Elliot, VD Rehappen 

Gåvor_301-400_kr_a_a0wytp

Visa dina medarbetare och ledare uppskattning! Önska glad sommar med charmiga sommargåvor.

Att dela ut sommargåvor till medarbetare och kunder är ett trevligt sätt att tacka för årets första halva. Rehappen har ett samarbete med Linköpingsföretaget, Charma som har ett brett utbud av somriga produkter som går utmärkt att ge bort med eller utan logotryck.Som kund hos Rehappen får ni 20% på Charmas sommarsortiment* och gåvokort. Till sommargåvor: https://charma.io/gift/summer?x-coupon=rehappenTill gåvokort: https://charma.io/giftcard?x-coupon=rehappen*Gäller vid tryck av logotyp (skriv rehappen med litet r i kampanjkoden)

Vill du komma i kontakt med oss? Ring +46734412118 eller fyll i dina uppgifter nedan: