Meny

Stäng

Rehappen satsar på läkare utan gränser och Generation Pep!

Vi hoppas att Du precis som vi gillar valet av julklapparna, och ser dem som en personlig gåva, inslagna med kärlek från Rehappen till dig. 

Årets viktiga julklappar är: Läkare utan gränser & Generation Pep. 

“Morfin till mellanchefen” och ett mer hälsosamt och roligt liv för unga! Vi vill lägga vårt fokus på att förebygga hälsa hos barn & ungdomar samt att ge smärtlindring för de som tyvärr befinner sig i väpnade konflikter. 

Vi har tidigare år givit till Barncancerfonden, Musikhjälpen, Mind och Suicide Zero. Deras arbete är fortsatt viktigt och vi jobbar på arbetsplatser för att det ska finnas rustade chefer att ta dialoger med medarbetare som har det tufft. Det är inte lätt att upptäcka ohälsa, men att skapa ett systematiskt arbete där alla chefer alltid pratar regelbundet med medarbetare som har upprepad korttidsfrånvaro är nyckeln. Det behöver ingen AI. Så klart underlättar ett system, men det är själva samtalet som är stora skillnaden! OCH att bygga upp en egen wellnesstrategi och fylla den med härliga aktiviteter och gemenskap! Och ja, vi använder också AI – i programmering och för lärande. Men inte i personliga svåra situationer eller för känslig information. Där är det mänskliga mötet och integritet oslagbart! 

Det har gått bra för Rehappen i år! Vi har kommit upp i de få 8 % företag som så snabbt har en hög finansiell rating. Vi är så tacksamma att få jobba med innovativa och världsledande kunder för att utveckla hållbara ledare och medarbetare. Utan er är vi inget!

Så ett stort varmt tack till er som hjälpt oss hjälpa medarbetare och ledare att bli hållbara för vad vi hoppas, generationer framåt!

Nästa år kör vi en favorit i repris – Fyra Fredagar För Friskvård – webinarium för inspiration och vi kommer också fortsätta att erbjuda ett motivationsprogram för personlig utveckling. Vi ses i grupper digitalt 1,5 timmar runt lunch.

Det blir gratis ett tillfälle för internationella ledare och HR att lära sig den svenska arbetsrätten och svenska modellen.  Vi ses! 😊

Nu är det dags att slappna av, andas ut och vara snälla mot varandra.

Vi ses nästa år!

Rehappen

Läkare utan gränser

Vi studsade också på Läkare Utan Gränsers kampanj. ”Alla mellanchefer vill ha morfin i julklapp”.  Att få smärtlindring och medicin i krisdrabbade områden, vill vi vara en del av. Så vi har köpt Läkare Utan Gränsers julpaket för att kunna fortsätta smärtlindra i väpnade konflikter.  Vi hoppas på en fredligare värld 2024! 

Generation Pep

Årets andra  julklapp: Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Målsättningen är att ena människor, organisationer och företag för att tillsammans underlätta för alla barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv. Här finns tips på hur du som förälder och för egen del kan bli duktigare att hitta enkla sätt att leva mer hälsosamt.