Meny

Stäng

Ha en fin jul och gott nytt år!

Vi önskar er en riktigt fin jul och istället för fysiska julklappar har vi satt in pengar till Mind! Tack för att ni är med och hjälper till och fångar människor som mår dåligt! Samtal är en viktig insats för att stötta!

Det finns mycket forskning som visar på att om vi connectar, ger till andra människor, lär oss och utvecklas, är aktiva och motionerar, äter bra och är här/närvarande typ mindfulness…så mår vi bättre. Samtal är ett sätt att nå många av dessa delar. Att hjälpa en människa med psykisk ohälsa gör att vi själva också mår bättre. Det är ofta väldigt små insatser som behövs, ett leende, att stanna upp, våga fråga, bara vara och göra det man själv kan bidra med.

Vi på Rehappen brinner för att hjälpa företag att skapa hållbara organisationer, ledare och individer både genom att uppmuntra genom utbildning inom arbetsmiljö, ledarskap, wellbeeingprogram och att fånga de som mår dåligt tidigt via system och prata med medarbetare som behöver…. och förhoppningsvis hjälpa så att det går att anpassa på arbetet så det går att jobba. För de allra flesta innebär att arbeta en bättre hälsa.

Vi stöttar också som konsulter i transformation och omställning av hela verksamheter och är coacher i rehab…karriärutveckling och personlig utveckling.

Vi har ägnat mycket av detta år till att gå från “Snack till verkstad när det gäller hållbarhet” och att undersöka och lära mer om vad det kräver.

Vi är på intet sätt i mål…så tillsammans fortsätter vi nästa år. Vi ses då!

Häng med!