Meny

Stäng

HR-tech extra viktigt i ett paradigmskifte – Vi är utvalda av Sveriges HR-förening

Att vi är i ett paradigmskifte och att teknik och människor kommer vara en avgörande faktor för att ta klivet in i framtiden är ingen hemlighet. Vi vill uppmuntra fler hjältar och kollegor inom HR att våga satsa på HR-tech-innovationer som påverkar företagets framtid och fångar medarbetare och organisationen. Vi skapade Rehappen för att vi såg att det finns en massa saker som är återkommande inom “People och People processer”. “Re-happen” och innovation kring saker som händer igen…och igen – rehappen… Här finns så mycket att göra! HR och People and Culture, PE People Experience rollerna är viktiga i detta arbete. Det handlar om upskill, reskill, organisational design, människor upplevelse på jobbet, chefers verktyg för att kunna göra ett bra jobb med medarbetarna, kultur och värderingsfrågor, complience, Health & Safety och arbetsmiljö och inte minst LEDARSKAP in i framtiden.

Allt som kan digitaliseras kommer digitaliseras. Vi kommer berätta vår story hur vi startade Rehappen och varför. Ni kommer få lyssna på en kund via en konsult som jobbar med dessa frågor. Vi vet alla att allt repetitivt kommer att automatiseras och digitaliseras. Både system tillsammans med dialog skapar en hög prestation. Det finns en fantastisk potential att skapa intelligenta system som hjälper cheferna i arbetet med medarbetare. Rehappen Software – tar hand om en tydlig process med stor potential – som är att fånga tidiga signaler på ohälsa och sjukfrånvaroprocessen och alla de olika insatser som görs kopplat till sjukfrånvaro.

Det är med stor glädje vi blivit utvalda av Sveriges HR förening tillsammans med en rad andra HR-techstartups att få dela våran berättelse och dra vår pitch den 23 november kl11-12. Anmäl er på HR-föreningens hemsida. https://hrforeningen.se/seminarier/

Så klart räcker det inte med bara ett system, utan det behövs kunskap kring hur man stöttar chefer som står nära medarbetarna. De vet ofta inte hur de ska bemöta, vilka regler som gäller, vad får och vad får man inte göra och de är svårt att ha en överblick över all data runt medarbetarna.

Det här är en fråga som cheferna känner till väl. “Det är ju precis så här man vill ha det”… Varför har jag inte fått ett sådant här lätt system att jobba i. Det är lika lätt som FB och behöver inte några manualer.