Meny

Stäng

HR ÄR HJÄLTAR! – ÅRETS HR-PRIS TILLDELAS ALLA SOM JOBBAT MED HR GENOM HELA PANDEMIN – DET ÄR VI VÄRDA!!!

HR-föreningen fyller 100 år och det vill vi förstås vara med och fira.

HR ÄR HJÄLTAR! – ÅRETS HR-PRIS TILLDELAS ALLA SOM JOBBAT MED HR GENOM HELA PANDEMIN – DET ÄR VI VÄRDA!!!

Viktiga priser har delats ut – Framför allt delades ett stort kollektiv pris ut till HR-kollegorna i hela branschen. Det kan vi verkligen skriva under på!

Under pandemin så har alla HR-medarbetare slitit hårt. Vi har knappt ännu sett magnituden av hur mycket vi egentligen jobbat på. Vem tar hand om HR? Den frågan brukar vi ställa oss.

Vi på Rehappen har stöttat ute på fältet i samtal, omställning, arbete med Corona, arbetsrätt, vad får och får man inte göra och vad ska man göra som arbetsgivare när det gäller att skydda och stötta medarbetare kring sjukfrånvaro – och inte vilken sjukfrånvaro som helst! Vi har kämpat för att uppmuntra och ta snacket istället….

HR-galan blev digital där endast ett fåtal priser delades ut.

Årets pristagare av Kerstin Hesselgren-priset

 Amanda Lundeteg!

Motivering: Amanda verkar genom stiftelsen AllBright för mångfald i Sveriges näringsliv. Hon arbetar aktivt inom jämställdhetsfrågor, precis som Sveriges HR Förenings grundare Kerstin Hesselgren gjorde.

Årets HR-bok

Motivering: Årets HR-bok tilldelas Maria Ergül för boken “Vägra väggen. Facit till hållbara medarbetare”. Bokjuryn nämner bland annat att boken har en gedigen grund i lagstiftning och aktuell forskning samt ger en tydlig bild för hur man ska arbeta proaktivt för mänsklig hållbarhet. Stort grattis, Maria! Vägra väggen

Vi kommer finnas med den 23 november som en startup där vi får chans att tillsammans med andra presentera vårt företag. I HR-sammanhang är vi en Startup där många företag är äldre. Här kan ni anmäla er till HR-tech startupfältet, eller klicka på lilla bilden nedan så hamnar ni hos Sveriges HR-förening.