Meny

Stäng

Samla kraft!

Vi önskar er alla en härlig sommar! Samla kraft! Det kommer behövas.

Vi semestrar i naturen, seglar och ser att… på vissa platser brinner det, andra öser regnet ner som leder till katastrofala översvämningar. Samtidigt kan vi andra njuta av perfekt temperatur i både luften och havsvattnet. Om vi slår ihop alla dessa väder blir det då tillsammans lagom bra? Det är så vi ibland upplever att företag slår samman människors liv via statistik. Ytterligheterna slås ut. Det är dax att lära känna HELA sitt företag, bli hållbara. Vi på Rehappen hjälper chefer och ledning att skapa hållbarhet genom att följa medarbetares situationer och berättelser.

Häng med oss och utveckla ett sätt att hålla bättre koll på varje plats, varje individ, varje ledare och varje beslut. Följ med oss i att skapa hållbara företag!

Vi upplever att det håller på att hända något med ansvar och klimat både för miljön och för människornas arbetsmiljö. Vissa går före…andra följer efter. Många ändrar sina beteenden på riktigt, låt oss inspireras av de som kommit långt!