Meny

Stäng

Psykisk ohälsa – Hur går vi från snack till verkstad? Häng med på Clubhouse och LinkedIn/Zoom!

Flera hundra har anmält sig till Rehappens interaktiva webinars. Vi brinner för att bygga hållbara företag och har stor respekt för hur SVÅRT det är. Du som läser detta är hjärtligt välkommen. Det går att anmäla sig både på LinkedIn eller här. Anmäler du dig här får du service med länken hemskickad till din mailadress. Sen kan vi bjuda in dig igen. 🙂

Bakgrunden till att vi startade upp är att vi själva under en digitalfika pratade vi om psykisk ohälsa, gick vi igenom våra professionella erfarenheter och hur vi själva har det egentligen och hur vi mår.

En tidigare kund – HR-kollegor – mitt i en pandemi drogs med i den nya appen med möjlighet för dialog – CLUBHOUSE! Vi bestämde oss för att vara modiga och sätta upp ett eget dialog rum. Välkommen att hänga med!

Hur har vi det egentligen? Är det så illa som en del säger? Mår vi sämre? Har klyftor ökat under pandemin? Finns det sätt att få saker att hända på riktigt? Vi kände att det finns så många goda exempel att det behövs en mötesplats där vi testar samtalet och även lär oss mer. Välkommen!

Från Snack till verkstad när det gäller hållbara ledare och medarbetare!

Sista tillfällena på våra webinarier Från Snack till verkstad när det gäller hållbara arbetsplatser har vi haft med oss alla nivåer från svenskt näringsliv och organisationer. Från styrelser där intresset för att operationalisera KPI-er för “People och Human Centric Leadership” på riktigt. “Det räcker inte längre att bara mäta en gång per år. Vi måste hitta mått och uppföljning månadsvis”. Vill du se senaste dialogen där Catrina Ingelstam från 6e AP-fonden är med oss, hon är också ansvarig för hållbarhet där och finns också i Spiltan och en rad andra styrelser.

Rehappen har system för att underlätta att känna sina medarbetare. Möta tidiga signaler på ohälsa och även att bygga starka organisationer. För att se mer kan ni kika på youtube videon här.

Lättast att få information är att följa vår företagssida på LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/rehappen Där ligger anteckningarna från våra webinars. Rehabilitering, digitalisering, ledarskap och personlig utveckling är viktigt och att arbeta hållbart vad gäller etik, code of conduct och risk, och även utbilda styrelser och alla i dessa frågor.

Fråga oss! Vi är AFA-godkända och du kan få pengarna för avgiften tillbaka upp till 70% om du tar med din skyddsorganisation.