Meny

Stäng

Psykisk ohälsa – Hur går vi från snack till verkstad? Häng med på Clubhouse och LinkedIn/Zoom!

Chris Mauritsson och Kristina Elliot bjuder in till samtal på Club House. Under en digitalfika, efter ett långt tag sedan vi sågs, pratade vi om psykisk ohälsa, gick vi igenom våra erfarenheter och hur vi har det idag egentligen, hur mår vi? – Två HR-kollegor – mitt i en pandemi med en ny möjlighet för dialog – CLUBHOUSE!

Vi bestämde oss för att vara modiga och sätta upp ett eget dialog rum. Välkommen att hänga med!

Hur har vi det egentligen? Är det så illa som en del säger? Mår vi sämre? Har klyftor ökat under pandemin? Finns det sätt att få saker att hända på riktigt? Vi kände att det finns så många goda exempel att det behövs en möteplats där vi testar samtalet och även lär oss mer. Välkommen! Klicka in här: Tisdagar februari kl.10. Vi kommer nog säkert göra fler tillfällen!

Fredag Frukost – 8-9 med start 19 mars. Välkomna! Anmäl här.