Meny

Stäng

Häng med oss – Fyra Fredagar för Friskvård

Häng med oss – Lunch n´Learn. Stort tack för responsen! Här nedan finns länkarna till de inspelade samtalen. Gratis – en timme – fredagar kl 12-13. Vi blir så glada när vi ser att ni som deltar som brinner för samma frågor anmäler er. Det är ett gigantiskt teamwork och “samverkansledarskap” som ligger framför oss för att lyckas!

Tillsammans blir man otroligt klok. På Rehappen älskar vi att bli kloka ihop.

På ett av våra interna möten, frågade vi oss hur vi på bästa sätt kan sprida dialogerna vi har tillsammans vidare. Då kom Malin på den strålande idén – “Ska vi inte köra Fyra Fredagar För Friskvård” och sedan bjuda in andra att lyssna på och delta i diskussionerna och bli kloka ihop?

“Jaaaa….klart vi ska!!!” blev svaret och sagt och gjort. Vi bjöd in, och precis som vi hoppats på kom över hundra att anmäla sig. Precis som till HR loves Tech – träffa vännerna på 4 svenska Techbolag.

Häng med oss!

Vi får frågor från er som inte kunde delta vid tillfället – “Finns det inspelat?” Ja, det finns inspelat och vi lägger länkarna till dem här nedan.

HR loves Tech Klicka här för att träffa vännerna på TeamTailor, Populum, Greatpeople och Rehappen.

Svåra samtal, samtalets kraft och konsten att samtala. Klicka här för att titta på inspelning.

Hur skapar man hållbara företag? Klicka här för att titta på inspelning.

Ledarskapet när det är svårt – Corona är en lång seg kris. På vilket sätt skiljer den sig åt från en akut kris som en brand? Hur möter vi människor i kris? Träffa VD på Mixum Magnus Franzén inom GreenFoodkoncernen, Sanna Käll Jönsson, Ossi Nilsson och Louise Wilmarsdotter Björk tillsammans med Rehappens Grundare Kristina Elliot. Klicka här för att se inspelningen.