Meny

Stäng

Vad betyder digitaliseringen för dig?

#digitalidag  Rehappen pratar hur det går att ställa om och skapa hälsosamma organisationer och ledarskap! 💚

Rehappen är med på Digital@idags kompetenshöjande insats kring hur man kan arbeta digitalt för att skapa starka hållbara organisationer. Rehappen som företag föddes i det digitala landskapet i spåren av GDPR och sedan kom Corona. Det har blivit än mer aktuellt hur arbetsgivare och chefer kan stötta medarbetare och förebygga stress och psykisk ohälsa. Vad händer med oss när vi hamnar i psykisk ohälsa och på vilket sätt kan ledare och HR stötta de som har utmaningar med psykisk ohälsa, stress och som har kvar symptom av Corona. Lyssna på Kristina Elliot grundare till Rehappen. Rehappenkonsulten Lisbeth Dahlin som till vardags undervisar kring smärta och stress på KI och stöttar chefer och HR med kompetens kring psykisk ohälsa och stress blev i sista stund sjuk, så Kristina hoppade in. Sjukskrivningar med psykisk ohälsa med varierande funktionsgrad gör ofta att man behöver titta på unika anpassningar. Rehappen berättar hur arbetsgivare kan stötta både med digitala program och praktiskt i en situation med en sjukskriven med psykisk ohälsa.

Annica berättar om hur det påverkat att flytta ut digitalt med rehabiliteringsarbetet där hon är involverad heltid på SVT.

Latifa vår ACC-coach som till vardags arbetar på Karolinska som nutritionsexpert berättar hur coaching kan förebygga hälsa och skapa starka prestationer.

Malin och Ossi pratar om hur man kan skapa trygga inkluderande arbetsplatser. Ossi har arbetat ett helt yrkesliv inom säkerhetsbranschen och Malin inom den ideella sektorn som musikcoach och ledarutvecklare med fokus på normkritik och inkludering.

Håkan en av Rehappens grundare visar hur people & tech skapar nya förutsättningar att arbeta framåt och hur distansarbete och närhet är möjligt samtidigt och hur det uppnås.