Meny

Stäng

Tack för i år, 2020 nu kör vi!

För vår del har det varit ett händelserikt år och vi ser med spänning fram emot 2020!

Glädjen i att vinna sina första kunders förtroende, spänningen i att möta nya nyfikna som vill veta mer. Känt tilliten i att ha den viktiga dialogen med ledare och HR när det gäller arbetet med sjukfrånvaron. Samtalat vid runda bord med aktörer som också brinner för hållbarhetsfrågan, ledarskap, arbetsmiljö och organisation. Träffats på frukostar med likasinnade i nätverk. Knutit till oss konsulter och organisationer. Föreläst tillsammans med forskare, fackliga organisationer och Veckans affärer. Varit engagerade i Uppsala Universitets studenter och tidigare studenter inom HR. Diskuterat och använt nudging i arbetet med sjukfrånvaron så att det för cheferna ska vara lätt att göra rätt.


Utvalda av Vinnova 

Vi är otroligt stolta och glada över att blivit utvalda av Vinnova för att växa snabbare i kategorin Innovativa start-ups


Produktutveckling

Produkten Rehappen kommer under början av 2020 få stöd för BankID och Single Sign On (SSO) samt en funktion med sjuk och friskanmälan, drivet av önskemål från kunder. Säkerhet och GDPR är vår kärnkompetens och en av anledningarna till varför vi finns.


Uppmärksammade i tidningen Personal och Ledarskap

Vi har blivit uppmärksammade i tidningen Personal och Ledarskap om vårt företag och vår HR-techprodukt med fokus på sjukfrånvaro och rehab.

Hållbarhetsmålen 2030

Vi arbetar hårt med att kompetensutveckla hur kopplingen med arbetet kring sjukfrånvaro, ledarskap och företagskultur hänger ihop med affären och företagens produktivitet. Rehappen med sitt arbete att få hållbara medarbetare är en naturlig del av hållbarhetsmålen 2030. 


Vad händer nästa år? 

Forskning visar att chefer och många företag saknar bra verktyg. Rehappen är en lösning på det. Vi vill vara en positiv kraft där det ska bli lätt att göra rätt för de som jobbar med analys, dialog och dokumentation av sjukfrånvaro.

Vi har kommit in på stora företag och visualiserat deras sjukkostnader och kommer fortsätta erbjuda det till blivande kunder 2020. Som en kund sa – ”Det är först man ser sina egna medarbetare och kostnaderna som man verkligen förstår vidden av frågan”.


Sist men inte minst

Med omtanke om de som har allra tuffast är vår julklapp varsin gåva till Unicef och Suicide Hero.

God Jul och Gott Nytt År

Happy Holidays!