Meny

Stäng

Ses vi i Almedalen?

Vi kommer att finnas i Almedalen fram till torsdag. Det finns många spännande seminarier kring sjukfrånvaro och hållbara organisationer att ta del av. Allt ifrån politiska inlägg till mer praktiska tips och idéer kring ämnet, hittas där.

Det vi vill få ut av vistelsen är att träffa kunskapsledare inom området sjukfrånvaro, få chans att visa för andra hur vi på Rehappen tänker kring att hjälpa företag att arbeta systematiskt med att fånga varje individ med återkommande sjukfrånvaro. Självklart vill vi också inspireras och träffa andra.

Hur lyckas man sätta “people first” och hur gör man när alla inte fixar hela vägen? Hur etablerar man en stark företagskultur där människor håller? Vad betyder att hålla? Vi tror på team, ledarskap och organisation i kombination med ett grymt system!

Varje förändring börjar med ett litet frö, det svåra med att börja är att börja. Att ha ett bra systemstöd är en viktig början, tycker vi på Rehappen för att få ordning på sjukskrivningar och i längden en kultur där varje person är viktig. Vi hjälper till att komma igång och sedan att fortsätta flytta organisationen genom att hjälpa individerna och cheferna. Det är det som gör skillnaden.

Vi ses där!