Meny

Stäng

På plats på #Almedalsveckan kom och hälsa på oss i hamnen!

Nu är vi på plats i Almedalen i hamnen så kom gärna förbi oss och ta en öl ett glas rosé, en kaffe eller te. Under veckan kommer vi att samla in goda idéer för hur vi konkret kan bygga hållbarare företag. Det gör vi genom en Menti med QR-kod. Koden hittar du längst ner här i texten.

På måndag kommer vi hålla i en panel här på kajen tillsammans med Lena Generalsekreterare på HR-föreningen, Tova vice VD på Albright, Håkan CTO och grundare på Rehappen, Johanna konsult på Rehappen, Kristina Grundare på Rehappen. Vill du hoppa med så häng bara på!

Vi kommer också på tisdag att arrangera “lägereldssamtal” nedanför Botaniska Trädgården längs med strandkanten. Se event här på vår hemsida. Håll utkik efter Rehappen flaggan.

Vi ser mycket fram emot att lyssna och delta i dialoger med andra organisationer, företag och aktörer inom området hållbarhet på jobbet.

Under året har vi fått förmånen att få jobba med många fina varumärken för att bygga stark framtid kopplat till hållbarhet. Inte ett enda företag slipper undan då det nu blir krav för att få göra affärer. Vi hjälper till att mäta, identifiera och skapa strategier för hållbarhet. Vi är ett HR-Tech-SaaS-bolag och i det arbetet ingår även att bygga stark kompetens för framtiden kring hur beteenden, förändringar och hur omställningar påverkar. Det är helt unikt för varje företag. Våra kunder hittar vi inom industrin, livsmedel, gruvnäring, facility management, retail och e-handel, tjänstesektorn, Kommuner och Restaurang bland annat. Både internationella familje ägda bolag och börsnoterade företag. Vi älskar att vara med och bidra. Vi vet att frågorna är svåra och därför är det viktigt med samarbete mellan företag för att lära sig mer.