Meny

Stäng

Så ser 4 HR-techbolag på People-Tech och framtiden- Teamtailor, Rehappen, Populum och GreatPeople

Det pågår en stark förändring nu ute i företag där tech är en viktig komponent. Den omställningen är ju inget nytt. Här hänger vi 4 olika people-techbolag – Teamtailor, Populum, Rehappen och GreatPeople – ihop på en lunch n´learn. Ett spännande möte som fick över 114 anmälningar. Vi kommer göra om det framåt igen.

Vad ser vi och vad tänker vi om framtiden? Ett intressant ämne tyckte många. Här nedan är några korta slutsatser. https://youtu.be/3IGSECJgiFA

Vad är viktigt framåt? Enkelhet, implementering utan långa krångliga implementeringsplaner. Snabbhet och intuitiva arbetssätt. Ledarens roll är fortfarande viktig, men också teamet och närheten digitalt. Olika generationer använder olika typer av plattformar, milleniegenerationen och yngre är nu 50% av arbetsmarknaden. Hur på verkar det de tekniska plattformarna och sätten att kommunicera? Ta hjälp av olika generationer för att göra skiftet. People-tech och HR-techsystem möjliggör att snabbt kunna kommunicera personligt och skapa individuella möten. Tid för dialoger och relationer. Säkerhet är viktigt och kommer bli än viktigare framåt. Det är viktigt att inkludera och säkerställa att alla är med på den nya resan. Inkludering blir viktig.